fbpx

Посоката определя пътя, а ние сме вашия верен бизнес компас

Счетоводство на електронни бизнеси

Полезни решения за Вашите нужди

1 Стратегическо планиране за Вашата бизнес идея

Търсите ли финансово-счетоводна помощ за вашите нужди и възможности?

2 Насоки при законодателни промени

Губите ли ценно време в борба със законодателните промени?

3 Оптимизация на разходите и данъците

Трудно ли Ви е да намалите разходите и непредвидените данъци?

Бизнес услуги в ЕС и трети страни

За да започнете нов бизнес или да надскочите границите в ЕС като разширите вашата дейност трябва много добре да познавате и да прилагате законодателството и изискванията на държавата, където желаете да извършвате дейност.

Ние ще ви помогнем със:

Създаване на дружества и място на стопанска дейност (МСД)
ДДС регистрации и декларации
Командироване на персонал в ЕС

Бизнес услуги в България

Финансов одит

Помагаме на нашите клиенти за успеха в бизнеса чрез независима оценка и съвети по важни за тях въпроси.

Целта ни е да гарантираме верността на информацията във финансовите отчети.

Одиторското мнение осигурява доверие и сигурност в качеството на финансовата отчетност

Виж повече

Отзиви от клиенти за нас

Клима Консулт ЕООД

Работим от 2 години с фирма „Еврокаунт сървисис“ ЕООД по препоръка на наши бизнес партньори. Беше необходим задълбочен счетоводен анализ за дълъг период от време, който тя направи професионално и в много кратки срокове. След това имахме необходимост от допълнителни консултации по различни счетоводни въпроси, на които получихме бърз, но същевременно обстоен отговор и заедно намерихме оптималните решения по възникналите задачи. „Еврокаунт сървисис“ ЕООД и за в бъдеще се надяваме да бъде наш надежден партньор.

Хьорман България ЕООД

От близо 10 години работим с фирма „Еврокаунт Сървисис“ ЕООД. В процеса на работа, винаги сме получавали нужното внимание по съответния счетоводен или данъчен казус. Управителката на фирмата госпожа Емилия Йорданова е много отзивчива и винаги на разположение при възникнал въпрос, обсъждане на алтернативни варианти и намиране на вярно и точно решение.
За нас е удоволствие да изразим своето удовлетворение от съвместната ни работа с „Еврокаунт Сървисис“ ЕООД и да я препоръчаме като коректен и надежден партньор в сферата на счетоводното и данъчно обслужване и одит.

Бул Билд БГ ЕООД

От създаване на дружеството ни през 2010 г. сме партньори с фирма „Еврокаунт Сървисис“ ЕООД. В процеса на работа, разчитаме на компетентно отношение и правилни съвети за възникналите данъчни и счетоводни казуси при работата на нашата фирма. Получаваме винаги точна и коректна информация при направени от нас запитвания. Не ни се налага непрекъснато да следим промените в счетоводните и данъчните закони и изисквания, касаещи нашата дейност, защото получаваме тази информация от „Еврокаунт Сървисис“ ЕООД.